Zlatibor -planina svetlosti i Oaza Mira

Brz  tempo života i svakodnevnica  često nas teraju  na razmišljanja gde pobeći na trenutak od svega. Da isključimo telefon,  sklonimo se od buke i prepustimo se uživanjima u nekoj prirodi. Da li takvo mesto postoji? Srbija ima puno predivnih mesta koja nude beg od zagađenih gradova, dimnjaka i izduvnih gasova automobila. Jedan od predivnih mesta u Srbiji je Zlatibor. Spoj letnjeg i zimskog turizma. Ime je dobio po retkoj vrsti belog bora, tzv Zlatni bor, koji je danas prava retkost i pod zaštitom je države. Sa nadmorskom visinom od oko hiljadu metara, pravi je odmor za dušu, duh i telo. Nogama prijaju duge šetnje prostranim proplancima. Ako želite da što duže ostanete u ovoj oazi mira, Zlatibor nudi apartmanski smeštaj u cistom ambijentu Borove šume.

Jedan od takvih smeštaja nalazi se u ulici Andrije Jevremovića bb , 800 metara od centra Zlatibora.Tačnije, sedam minuta pešice. Dva apartmana spojena terasom, omogućavaju boravak sa porodicom ili prijateljima na zajedničkom odmoru,a opet svako u svom miru.Namenjeni su gostima koji žele čistu prirodu i pre svega odmor u čistom vazduhu Borova. Cena smeštaja se kreće od 25e noć za 4-5 osoba, a često imaju još bolje akcije. Turističku ponudu upotpuniće raznovrsni sadržaji. Veliki broj sportskih terena, otvoreni i zatvoreni bazeni, ski liftovi i ski staze.

Mnoge manifestacije su prisutne na Zlatiboru, jedna od najpoznatijih je sabor trubača, koja tradicionalno okuplja najbolje trubače iz Zlatiborskog kraja, i veliki broj gostiju iz zemlje i sveta, kao predtakmičenje za sabor u Guči.

Na vama je da dođete i uživate u prirodnim čarima Zlatibora, a za ostalo pobrinuće se ljubazni domaćin Milica Spanjević , koja će vam omogućiti smeštaj , i povesti vas novim stazama oaze mira. Raj je ipak tako blizu za sve nas.

Kontakt tel: 063/558-118