Diznilend-Sinonim dečije igre i zabave

Deca u Americi imaju svoj Diznilend, a mi u nasem gradu u srcu Šumadije. Mesto gde se deca druže, igraju i zabavljaju. Često se možda pitate čemu sve te igraonice, ko uopšte proslavlja dečije rođendane u igraonici? Nije li to pomodarstvo? Šta je to što možemo da učinimo za našu decu u ovim oskudnim vremenima da se na trenutak osećaju srećnim i zadovoljnim? Manjak prostora, nered u stanovima posle svakog rođendana ili bilo kog dečijeg skupa, česte su glavobolje roditelja. Igraonice su prostori prilagođeni deci i njihovim potrebama. Deca uživaju u osećaju uspeha kada urade nešto dobro ili pobede u nekoj igri. Treba ih što više podsticati na druženje i igru, jer tako uče mnogo više o sebi i drugima, i razvijaju socijalne veštine. Njihov put do kuće pratiće reči punih utisaka o ambijentu, balonima , tortama, animatorima u svojim kostimima. A sve to možete pronaći u igraonici Diznilend.

Igraonica radi od  02.11. 2017 godine. Obuhvata igraonicu, čuvaonicu, i rođendanionicu. Sve na jednom mestu. Igraonica poseduje veliko prostrano fudbalsko igralište, veliki lavirint , bebi bazen, dečiju sobu, odvojen prostor za  roditelje.

Dok deca uživaju u svojim igrama, roditelji opušteno koriste predviđeno vreme za konzumaciju i prate njihove raznovrsne igre. Igre su prilagođene uzrastima dece. Igraonica nudi potpunu animaciju sa profesionalnim animatorima, i jedini u gradu nude animatore u kostimima.

Kada krenu roditeljska razmišljanja gde ostaviti svoju decu zbog posla i drugih  svakodnevnih obaveza, igraonica Diznilend nudi mogućnost čuvanja dece – 200 dinaraposatu.

Roditelji , svi putevi vode u Diznilend. Deca će uživati u čarololijama igraonice, i svaka bajka  za njih    postaće stvarnost. Svaki trenutak probudiće emociju, a taj trenutak kreće sa proslavom njihovog  rođendana.Ti predivni momenti biće zabeleženi fotografijama i večnom uspomenom. Ljubazno osoblje će se vam pružiti maksimalni užitak i pažnju. Možete zakazati lično ili na kontakt tel: 065/ 328-52-36  i 060/ 337-59-99. Tu vas čekaju @kristina.animator  i Dejan.