Farmasi kozmetika- prirodni proizvodi

Kada se nađete u ženskom društvu, hteli to ili  ne, postajete deo neke priče. Znatiželja je postala sve veća kada čujete da su proizvodi prirodni, pouzdani, da nema uopšte hemije. Bez  alkohola, bez fosfata, nikla , a sto je najbitnije u svemu tome da je Dermatološki ispitano. Supruga i ja koristimo ove proizvode za nas i naše dete , kao i naši prijatelji.  I veoma smo zadovoljni. Odlučili smo da kroz upotrebu ovih proizvoda , promovišemo što više ove proizvode .Izdvojiću proizvode koji su jako traženi kako za odrasle tako  i  za  decu. Na njih ne smemo zaboraviti ako želimo da ih sto manje izlažemo hemijskim preparatima i proizvodima.Prvi proizvod koji bi izdvojio  za bebe je: 

Baby losion 300ml  koji u sastavu ima Maslinovo ulje i kamilicu.Koristi se redovno nakon kupanja bebe,za negu osetljive dečije kože.Cena varira svakog meseca od 399 dinara do 649 dinara.

Baby šampon sa ekstraktom kamilice za negu od glave do pete 375 ml. Dermatološki ispitan , ne iritira oči i ne izaziva suzenje..Cena se svakog meseca kreće od 339 dinara  do 569 dinara.

Pasta za zube , za decu od 3 do 7 godina, ukus jagode, 50g Cena se kreće od 199 dinara do 349 dinara.

Pasta za zube za decu i odrasle- Obogaćena koprivom ,zelenim čajem koji imaju protivupalno dejstvo, cimetom koji umiruje desni. Cena je takodje različita svakog meseca od 269 dinara do 449  dinara.

Sto se tiče odraslih preporučio bih pastu sa Alojom. Bez parabena formulisana na bazi čajevca, divljeg kestena i mentola koji uklanjaju naslage od čaja , kafe i cigareta.Cena se kreće od 289 dinara do 479  dinara.

Šta je to ženama potrebno za njihov lep izgled i sjaj? Kao hit svakog leta je Ulje za brže potamljenje.Pruža nisku zaštitu od sunčevih zraka, hidrira i neguje zahvaljujući dodatku vitamina E i ulja šargarepe.Obilno naneti na telo nakon plivanja izlaganja suncu i dobro umasirati dok se u potpunosti ne upije kožu.Cena se kreće od 399 do 879 dinara. 

Šampon za kosu sa ekstraktom belog luka 500 ml. Protiv pucanja i opadanja kose. Revitalizuje strukturu dlake oporavljajući  oštećene delove i podstiču rast kose.Kosi se vraća snaga  bujnost i sjaj. Inače koristi se u kombinaciji sa maskom koji poseduje antivirusno,  antiparazitsko i antigljivično delovanje. Cena se krece svakog meseca 559 do 899 dinara.

Ruževi ya usne Lipstick BB Matte -Dodatak ulja i ovlaživača sprečavaju isušivanje usana. SPF 15  sprečava starenje usana i štiti od UV zraka. Cena se kreće od 399 dinara do 699 dinara.

     Maskare Optimal Style – Daje volumen , uvija i produžava trepavice

     Maskara 3D Effect      -Više volumena od korena do vrhova.  Cena od 449 dinara         do 749 din                  

Keratin Therapy šampon  -Idealan za slabu , suvu i obojenu kosu. Koristi se u kombinaciji sa Keratin Therapy Repairing  maskom za kosu i Keratin serumom .Cena se kreće od 499 dinara do 865 dinara .