Put do svog digitalnog novčanika i njegove prednosti Payeer-Paypal

Digitalna plaćanja postaju sve više zastupljenija,aktuelnija,praktičnija, olakšavajući nam mnogobrojne svakodnevne aktivnosti. S obzirom na sve veći užurbaniji način života,vreme predstavlja nešto neprocenjivo. Elektronski sistem plaćanja je prenos novca putem interneta.Da bi ste spremili taj novac, stvoreni su posebni identifikacijski – elektronski ili digitalni  novčanici.Kako i koji elektronski novčanik odabrati?Pre nego što odaberete elektronički novčanik jednog ili drugog davaoca valutnih elektroničkih usluga, morate se upoznati s njihovim mogućnostima i prednostima. Svaki sistem plaćanja karakteriše funkcionalnost i primena.Najbolji je onaj elektronski novčanik  koji se brzo i jasno registruje,a funkcije njegovog polaganja, povlačenja sredstava raspoređuju se  na najpristupačniji način:https://ouo.io/5fs1wn

Nakon registrovanja i dopunjavanja elektronskog novčanika,sredstva sa računa se mogu iskoristiti za plaćanje  raznih usluga.Pored plaćanja virtualnim novcem na web sajtovima, možete plaćati komunalije, zajmove, mobilne usluge  i ostalo.

Payeer,sedištem u Rusiji danas spada u odličan platni procesor  za transfere novca kroz internet sajtove.Platforma koja je dostupna u 200 zemalja sveta englenskom i ruskom jeziku. Ono sto je bitno za početak da se registrujete, dostavite broj pasoša, i fotokopiju lične karte.Da bih  u startu sve funkcionisalo, potrebno je da povežete karticu (Visa ili Mastercard )za vaš novčanik.U sms poruci dobićete svoj KOD koji upisujete u svoj e- novčanik. Uz pomoć platnog sistema Payeer možete izvršiti transfere širom sveta sa provizijom od 0% Zbog svoje praktičnosti i funkcionalnosti, računi se aktivno koriste u online investiranju.Payeer-ova popularnost samo raste, platni sistem zauzima prvo mesto među najtraženijima.Ako radite sa kriptovalutama možete koristiti dva kripto novčanika:Bitcoin,Ether.Payeer radi sa tri valute: RUB,USD,EUR.

Sredstva povlačite bankovnim prenosom.Morate stvoriti nalog za plaćanje u kojem će biti navedeni svi potrebni podaci o računu. Loša strana je brzina podizanja, jer se aplikacija obrađuje u roku od tri dana, a sam bankovni prenos može potrajati i do 7 dana.Novac možete poslati i osobi koja nema Payeer račun koristeći samo adresu e-pošte.https://payeer.com/?session=13419000

Razlika izmedju Paypala i Payeera, je da PayPal ima još jednu važnu prednost u odnosu na ostale načine online plaćanja, jer se smanjuje zloupotreba informacija zbog besplatnog otvaranja naloga. Ako kupac želi da kupi nešto preko online prodavnice nema obavezu da prilikom plaćanja ostavlja broj svoje kartice ili računa banke.Mane Paypala su velike provizije, i isplata na Visa karticu koja se čeka po nekoliko dana.Provizija za usluge PayPal naloga nije mala i iznosi oko 3,5% od transakcije.Svako povlačenje novca i prebacivanje na Visa karticu skida se fiksni trošak od 4$.Kolika će biti provizija zavisi od zemlje odakle potiče uplatilac. Za povlačenje novca na karticu potrebno je da imate VISA karticu, jer druge nisu prihvaćene od strane PayPal-a.

Zaključak je, da je glavna prednost Payeera je njegova jednostavnost i univerzalnost.Pogodan i razumljiv web sajt,sa mogućnostima da dopunite račun na veliki broj načina, kao i da podignete novac iz njega.

Na vama je da izaberete ono sto vam odgovara i da na najlakši način obavljate transakcije.Da bezbedno uživate i surfujete stazama web sajtova.

Kao sto kažu uvek je poželjno spojiti dve stvari: lepo i korisno”

Registraciju Payeer naloga možete izvršiti na:https://payeer.com/013419000