Perionica veša Bianca Luks Park- U službi svih nas

Kada kažete Bianca Luks Park , obično pomislite na neko lepo mesto gde će te provesti odmor ili lepe trenutke. U današnjem vremenu sve je manje takvih trenutaka. Savremen način življenja, jurnjava za poslom i novcem oduzeo nam je puno toga. Danas, naše supruge, majke imaju često problem da se uklope u današnji sistem življenja da se posvete svojim porodicima. Da bih napravile životni balans i da bi sve postigle, pojedine agencije i firme su se našle u službi svih onih kome je potrebna pomoć u manjku svog vremena. Da li želite da kupite svoje vreme? Perionica veša Bianca Luks Park nudi uslužno i efikasno pranje veša.

Bianca Luks Park je počela sa radom 2012 god. Nalazi se u na adresi  Bulevar Kraljice Marije 3 u Kragujevcu, ( preko puta zgrade Interšpeda kod Velikog parka ) Usluga pranja se od prvog dana obavlja uz korišćenje najkvalitetnijih deterdženata na našem tržištu. Pravilo poslovanja je, da se veš koji se primi ne meša pri pranju sa vešom ostalih mušterija. Svako pranje se vrši zasebno, pranje sitnog veša, garderobe,patika, posteljine, prekrivača, jastuka i sl. Postoji mogućnost samo peglanja  opranog veša ili samo pranja bez peglanja. Uz dogovor može se vršiti preuzimanje i dostava na adresu. Preuzimanja i isporuke  čistog veša usklađuju se sa vašim obavezama. Studenti koji dolaze iz drugih mesta imaju popust 15%

Mašine se redovno čiste i dezinfikuju. Godinama sarađujemo sa fizičkim licima, hotelima, restoranima, ordinacijama, firmama(pranje radnih uniformi) Cena usluga se uz dogovor može korigovati za velike količine veša. Postoji mogućnost plaćanja i preko računa firme. Planovi za budući period obuhvataju i proširenje delatnosti i na održavanje higijene u vašim privatnim ili poslovnim prostorijama sa kvalitetnim sredstvima za higijenu. Iza firme Bianca Luks Park stoji veliki rad i uspešnost   punih 7 godina. Svaki put bićete srećni sto imate nekog na koga možete da se  oslonite, ko misli na vas dok uživate u svežini i mirisnim notama  planinskog proleća.

Radno vreme Perionice veša Park radnim danima je od: 09 – 20h ;  subotom 09-14h ; nedelja je neradna. Obaveštenja se mogu dobiti putem telefona 064 / 506-95-36 i preko društvenih mreža facebook i instagram.

Jedna je Bianca Luks Park. Proverite zašto su najbolji u gradu. Sve preporuke.