Pravi stanovi na pravoj lokaciji u Beogradu

Dolazite u Begrad da završite posao ili posetite drage ljude? Želite lep i funkcionalan stan u mirnom naselju sa parkingom? Traveler vam omogućava da se ispune želje i mogućnosti. Nalazimo se u parkom okruženom naselju, Vidikovcu, svega nekoliko stanica od Košutnjaka i Ade Ciganlije. Povezanost sa svim delovima grada veoma dobra, a u neposrednoj blizini su prodavnice, taksi i autobuske stanice kao i pijaca, čime će boravak u nasem gradu da vam bude ugodan.

Stan sadrži : 3 spavaće sobe, 1 dnevnu, Kuhinju i trpezariju, kupatilo, besplatan parking.Ima kapacitet do 8 osoba.Cena za 2 osobe 25e noć, za  4 osobe 30e, do 6 osoba 40e , i do 8 osoba 50e.

Ukoliko želite da ste u neposrednoj blizini najpoznatijeg Beogradskog kupališta Ade Ciganlije, Ada Milipe je stan potpuno opremljen i prijatno uredjen.  U mirnom porodičnom kraju, okružen zelenilom i parkovima. Takođe, stan je takvom mestu da je okružen marketima, gradskim prevozom koji vodi ka svim delovima grada. Smeštajni kapacitet je namenjen za 7 osoba. Cena za 2 osobe 25e za noć, za  4 osobe 30e, i do 7osoba 40e. Parking je besplatan.

Nemojte propustiti da boravak u Beogradu bude potpun boravkom u dobrim stanovima, sa još boljim lokacijama, i najboljim cenama u gradu. Za sve informacije: 063 / 558-118