Sigeria group sinonim za kvalitetne auto delove

Firma Sigeria group DOO postoji u Kragujevcu od 2014. godine. Raspolaže širokim asortimanom proizvoda i jako je dobro snabdevena proizvodima iz grupe auto delova. Odlikuje ih ljubaznost i ekspeditivnost u radu. Nalaze  se užem centru grada, tačnije u ulici Stojana Protića  47 u naselju Pivara.

U prodaji imaju sve vrste guma, ulja, akumulatora, kozmetike za autoindustriju, delove za traktore, freze, poljo mašine kao i priključne mašine za traktore. Takođe u opusu svoje firme imaju akumulatore, stacionarne baterije za motore, skutere, za autoindustriju kao i akumulatore za specijalne potrebe. Od akumulatora, stacionarne baterije izdvojio bih LONG VIJETNAM, moto baterije YUASA, EXIDE,LANDPORT.

Od starter akumulatora izdvojio bih: EXIDE, ROMBAT, FIRECELL, BLUPOLAR, POWERMAX.

Kad su u pitanju automobili, zastupaju brendove TAURUS, MATADOR, KAMA i SAVA.

Od poljoprivrednog programa za gume izdvojio bih  BKT, KULTOR ( Ruma) i KABAT.

Ono sto je na mene ostavilo utisak  je solarni punjač akumulatora. Spadaju u jako tražen proizvod i njegova cena je 4500 dinara.  Akumulatori koji su namenjeni za solarne sisteme odlikuju se visokom gustinom punjenja, velikim brojem ciklusa 800-1500, dubinom praznenja 80%  i vekom trajanja od 10 – 15 godina. Firma Sigeria group  je takođe zastupnik za solarne sisteme ( solarni  panel).

Prodaja  poljoprivrednih prikljčnih mašina spada u veoma bitan segment firme Sigeria  group. Izdvojio bih Termometal Adu,  i  Moravu Požarevac. Veliki asortiman rezervnih delova IMT, IMP, kao i IMT 506.

U firmi Sigeria rade osobe koje su vrlo pristupačne i spremne da izađu u susret vašim specifičnim zahtevima i potrebama. Sve preporuke.