Škorpija u srcu Šumadije

Većinu ljudi, kada čuju reč škorpion ili škorpija odmah  asocira na moć, na  nešto borbeno. Simbolizuju imena koja u sebi sadrže reč  boj, bor( borba) pa čak i i imena nekih vladara, ratnika, kao što su Aleksandar ( od Aleksandra Velikog) Viktor, Viktorija ( pobeda). U astrološkom smislu,  škorpion se smatra prirodnim vladarom osme astrološke kuće kojim vladaju Mars i Pluton. Što bi astrolozi rekli za pripadnike ovog znaka: Zašto se zadovoljiti samo jednom planetom, kad možeš imati dve? Međutim, postoje i one škorpije koje mogu da utiču na vas, na vaš izgled da se osećate mlađim i lepšim. Jedna od takvih škorpija gde možete promeniti sebe i svoj izgled je i salon Škorpija beauty“

Modni trendovi se godinama menjaju i vraćaju  sa malim promenama. Mnoge dame vole da menjaju svoj izgled prema sezoni. To je prilika  da se vaša boja kose na proleće slaže sa bojom cveća. Da bi svaka frizura izgledala savršeno kosa mora biti zdrava i negovana a pre nego što odaberete svoju idealnu frizuru, pružite vašoj kosi šišanje u jednom od jako dobrih salona u gradu. Pored toga što ćete dobiti idealno ošišanu kosu, iz salona ćete izaći zadovoljni i sa frizurom koja će sve  ostaviti bez daha.

Salon Škorpija beauty je počeo sa radom 2013 god. Nalazi se na adresi Kosovska 36 u Kragujevcu. Punih šest godina radi sa velilim uspehom. Nudi veliki izbor usluga za sve potrebe nege vaše kose. Muško i žensko šišanje u trendu,  senčenje, mini val, svečane frizure  ili jednostavno feniranje, samo su neke od usluga koje se po povoljnim cenama može naći u salonu Škorpija beauty. Uz kvalitetnu frizuru možete dobiti i profesionalnu šminku, oblikovanje i korekcija obrva , depilaciju.

Koliko ste puta menjale oblik obrva? Je l’ ste primetile kako sa svakom promenom oblika ili debljine lice deluje drugačije? Ne postoji bez razloga bezbroj tekstova na internetu u kojima piše kako obrve treba da izgledaju uz koji oblik lica. Činjenica je da se Srpkinje ističu lepotom. Kad nam je to već dato, zašto da ružimo sebe? Treba od svog izgleda da izvučemo maksimum. Treba da pokažemo svu našu lepotu, posebno ono što se prvo primeti, a to je svakako lice. Pravilan oblik obrva i prava debljina su dovoljni da vaše lice potpuno zablista, da izgledate baš onako kako ste htele.

Ljubazno osoblje salona  će vam pomoći da dodjete do izgleda kako  budete poželeli. Kada igrate u njihovom timu, oni su džoker koji će vas dovesti do pobede. A škorpije uvek pobeđuju. Proverite zašto su najbolji u gradu. Sve preporuke.
Radno vreme salona Škorpija beauty je od 09 -20 h ; subotom od 08- 18h i nedeljom od 08-13 h .Ponedeljak je slobodan dan.
Kontakt  telefon: 064 / 034-34-95   i  066  / 303-309