MRVICA SHOP – Sve za vaše bebe na jednom mestu

San svakog čoveka je da se ostvari u ulozi roditelja. To je smisao života i njegovog postojanja. Taj san se nedavno ostvario mojoj supruzi i meni. Novu životnu ulogu treba spremno dočekati, imajući u vidu trenutak današnjeg vremena.

Vraćajući se jednog dana sa vežbi iz škole za trudnice, supruzi je privukao pažnju jedan butik bebi opreme sa velikim asortimanom proizvoda i pristupačnim cenama. Butik Mrvica shop radi od 2012 godine u Kragujevcu. Nalazi se u samom centru grada, u ulici Aleksandra I Karađorđevića 59. U njemu  možete naći sve za vaše novorođenče kao i za decu školskog uzrasta. Kada sat otkucava do izlaska vašeg deteta iz Bolnice užurbano se pripremate za njegov dolazak kući. Gledate najbolje za svoje dete, ali često se nalazite između mogućnosti i želja. U ovom butiku sam nasao skoro sve po jako povolljnim cenama.

Krevetac ( NATURALLYWOOD) sa prednjom stranicom podizanja  od  7.990, 00  do 10.990 dinara , kolica ( PEGOLINI) sa sintezom 13.900 dinara,  odelce za izlazak  od  750 do 2400 dinara, švedska pelena po ceni od  85  dinara  kao i Tetra pelene po 80 dinara po komadu. Tu se jos nalaze štrample sa kapicom po ceni od 750,00 dinara , peškiri sa kapuljačom 890,00 din , tvrda podloga za prepovijanje 2.300,00 dinara ,plastični kupko 600,00 dinara i koritance po ceni od 1.300,00 dinara. Što se tiče dece školskog uzrasta, imaju u programu komplet trenerke po ceni 1.950,00 dinara , helanke , body majice , haljinice i dukseve. Mogućnost odlozenog plaćanja važi samo  za kupovinu bebi opreme.

Ljubazno osoblje će vam pomoći oko izbora asortimana, i uputiće vas za sve sto je potrebno za vaše dete. Ako želite najbolje za vašu mrvicu, obavezno svratite u bebi butik Mrvica shop.“

Mnogo je radnji sa bebi opremom, samo je jedna prava. Zato ne propustite tu priliku da usrećite svoje dete.