Svet tajni i moć novih dimenzija

Često se čovek nalazi u bezazlenim situacijama i problemima. One nas navode na mnoga iskušenja, na mnoga pitanja kako da  pomognemo sebi i nasim najbližima. Možemo promeniti životni tok, ali ne i sudbinu. Ona postaje zapisana našim rođenjem i prati nas do kraja svog života. Mnogi danas se nude da nam mogu pomoci, da pronađu izlaz i mračnih tunela ljudskih duša i njihovih sudbina. Obećavajući da nam mogu vratiti sve što je  izgubljeno, i ispuniti svaku našu želju. A čovek zarad svog spasenja traži slamku spasa verujući u čuda. Ljudski  razum ne prihvata neki drugi svet, osim jedinog  ovozemaljskog sveta. A ja sam se više puta uverio, da postoji neka čudna veza, neka sila da verujemo u to. Svi smo predodređeni za neke životne uloge illi  su nam ostavili u amanet da pomažemo drugima.

Marina Nikolić je  Kragujevčanka. Rođena je 26 maja 1975 godine. Njen rad su spoznali mnogi širom Srbije i Evrope. Jos od malih nogu ušla je u svet  tajni rituala. Mnogo toga se mora naučiti u detinjstvu i ranoj mladosti pre venčanja. Može se početi sa radom kada se ispune određeni uslovi od kojih su najbitniji određen broj godina i blagoslovljen amanet. A taj amanet  je dobila od svoje babe, da će nastaviti sa radom posle njene smrti. Kako kaže, pomaže ljudima koji boluju od raznih bolesti, koji se nalaze u depresivnim i zdravstvenim problemima. Mnogi dolaskom očekuju da će pronaći ljubav, zaposlenje. A njen svaki atom snage vodi do uspeha, bez obzira na različitost ljudskih problema. Salivanje olova datira iz vremena vladavine Osmanlijskog Carstva osoba koja topi-saliva olovo naziva se Stravar, jer prevashodno saliva stravu (strah) deci. Odraslima se može salivanjem videti da li ima ičeg lošeg, od kada i od koga je bačeno ili napraćeno. Takodje se koristi i za otkrivanje i otklanjanje bolesti koja nije od Boga već od zla ljudske ruke. Seanse  koje se rade u vreme mesečevih mena, uz neophodne predmete sa odredjenim rečima garantovano donosi bolju poslovnu situaciju samim tim i veći obrt novca. Veoma je dobar za samostalne zanatlije, koji rade sami za sebe, a i samim tim i da poboljšaju svoj rad. Svoju moć  dokazale su mnoge žene iz drugih krajeva Srbije – Negotina, Petrovca na Mlavi, Homolja.

Marina je pronašla sebe i u svetu muzike i radu u ugostiteljstvu. Jedna je od retkih koja otkriva svoj identitet. Žena vedrog duha uspela je spoji sve što je potrebno jednom čoveku, pomoći mu  kada je najteže i dobra pesma. To mogu samo žene koje poseduju moć. Oduvek bile, i zauvek biće.

Sve informacije možete dobiti putem telefona : 061/ 309-52-96